Cavalerii Cetatii 42.2 KM Individual

Cavalerii Cetăţii îi aşteaptă la start pe toţi aceia care cred că pot duce la bun sfârşit, pe cont propriu, o cursă solicitantă de 42,2 km. E drept, numai un cavaler demn de rolul şi titlul său ar putea intra victorios în cetate după o asemenea distanţă! Cursa de maraton este una specială în cadrul Timisoara City Marathon datorită semnificației poveștii istorice a descălecatului lui Eugeniu de Savoya în cetatea Timișoarei, cât și datorită traseului, care completează povestea. Doar 42 84 de alergători pot intra în această cursă și pot fi la start. Sunt cavalerii Timisoara City Marathon și îi sărbătorim în mod special. Am dorit să creăm o cursă deosebită care să devină în timp și o dorință pentru alți alergători, să facă partea din echipa celor 42 84. Traseul ales începe în afara Timișoarei, la Otelec, de unde, pe pista de biciclete, cei 42 84 de alergători vor “descăleca” în inima cetății, în piața Libertății. Sosirea la linia de finish va fi cu surprize pe care cei înscriși le vor descoperi la eveniment.

Inainte de inscriere iti recomandam sa parcurgi regulamentul dar si detaliile despre eveniment: calendarul de inscrieri  (si taxele aferente) si programul evenimentului.

Numar de locuri: 42 84

Timp limita: 5h30 min de la start

Atentie! Traseul din oras se poate modifica in timpul procesului de avizare. Lucram cu autoritatile locale pentru a oferi cea mai buna solutie pentru o experienta unica!

Transportul concurentilor la linia de start pentru proba de maraton individual se efectueaza cu un autobuz pus la dispozitie de organizator. Consultati si regulamentul

De retinut:

06:45 Plecare autocar din fața hotelului Timișoara, destinatie Otelec

08:30 Start de pe pista de biciclete, in dreptul localitatii Otelec

Harta ansamblu Harta finish