Eugeniu de Savoya 21KM Semimaraton

În Semimaratonul Eugeniu de Savoya 21 km fiecare participant se poate transforma într-un prinţ gata să dezrobească Cetatea Timişoarei. Totul ţine de inteligenţă, efort, determinare, dar şi de imaginaţie.
Este cursa despre care spunem ca reprezinta inceputul trecerii de la un pasionat de jogging la un pasionat de alergare. Dupa o cursa de 21 de km, pana la maraton sau ultra-maraton drumul e mai scurt. Este nivelul de “profesionalizare” al amatorilor. Este cursa în care îți reconfirmi capacitatea sportivă sau în care te redescoperi cu mai puține limite.

Cu un traseu care combina soseaua cu pista de alergare in parcurile Timisoarei Semimaratonul te poarta prin Cetate dar si prin Fabric, cartierul in care intelegi de ce Timisoara este denumita si “Mica Viena”.

Inainte de inscriere iti recomandam sa parcurgi regulamentul dar si detaliile despre eveniment: calendarul de inscrieri  (si taxele aferente) si programul evenimentului.

Numar de locuri: 400

Timp limita: 3h00 min de la start

Atentie! Traseul se poate modifica in timpul procesului de avizare. Lucram cu autoritatile locale pentru a oferi cea mai buna solutie pentru o experienta unica!

 

Route map for TCM10.6KM by Timotion timisoara on plotaroute.com

Harta cursei