Crosul “Batalionul Banat” by Visma 5.5 KM

Batalionul Banatului este cea mai accesibilă cursă de la Timisoara City Marathon. Ea aminteşte de importanţa unităţii militare compacte, de apartenenţa la un crez, la o armată şi implicarea indiferent de rang, condiţie fizică, vârstă etc.
Este cursa care ne pune în valoare pe fiecare dintre noi. Împărțim acest oraș, această țară, această lume. Suntem cei care punem în mișcare lucrurile sau le oprim. Suntem interconectați și prin ceea ce facem ne influențăm unii pe alții. Fiecare în ritmul lui, dar pe același drum al vieții.
Vă invităm să fiți cât mai mulți la start, să vă oferiți prilejul de a fi împreună cu ceilalți și de a vedea că fără fiecare dintre noi, nimic în această lume nu este posibil.
Este cursa care pune zâmbetul în Timișoara.

Inainte de inscriere iti recomandam sa parcurgi regulamentul dar si detaliile despre eveniment: calendarul de inscrieri  (si taxele aferente) si programul evenimentului.

Numar de locuri: 500 300

Timp limita: 45 min de la start

Atentie! Traseul se poate modifica in timpul procesului de avizare. Lucram cu autoritatile locale pentru a oferi cea mai buna solutie pentru o experienta unica!

Route map for TCM 2018 cursa 5.2 km by Sight Running.ro on plotaroute.com 

Traseu: START – Piața Libertății, str. E. Carusso, str. C. Telbis, Bd. I.C. Brătianu până înainte de sens și înapoi, str. 20 Decembrie 1989, Podul Saguna (sensul amonte), Bd. V. Pârvan (4 benzi), Pasaj Michelangelo (subtraversare), Bd. C. Coposu (4 benzi), intoarcere 180, Bd. C. Coposu (4 benzi), Pasaj Michelangelo (subtraversare), Bd. V. Pârvan (4 benzi), Podul Saguna (sensul amonte), str. 20 Decembrie 1989, str. Lucian Blaga, Piața Libertății – FINISH.