Eugeniu de Savoya 21KM Semimaraton by Alpha Bank

În Semimaratonul Eugeniu de Savoya by Alpha Bank 21 km fiecare participant se poate transforma într-un prinţ gata să dezrobească Cetatea Timişoarei. Totul ţine de inteligenţă, efort, determinare, dar şi de imaginaţie.
Este cursa despre care spunem ca reprezinta inceputul trecerii de la un pasionat de jogging la un pasionat de alergare. Dupa o cursa de 21 de km, pana la maraton sau ultra-maraton drumul e mai scurt. Este nivelul de “profesionalizare” al amatorilor. Este cursa în care îți reconfirmi capacitatea sportivă sau în care te redescoperi cu mai puține limite.

Cu un traseu care combina soseaua cu pista de alergare in parcurile Timisoarei Semimaratonul te poarta prin Cetate dar si prin Fabric, cartierul in care intelegi de ce Timisoara este denumita si “Mica Viena”.

Inainte de inscriere iti recomandam sa parcurgi regulamentul dar si detaliile despre eveniment: calendarul de inscrieri  (si taxele aferente) si programul evenimentului.

Numar de locuri: 400 200

Timp limita: 3h00 min de la start

 

Route map for TCM 2018 Bucla 10.6km by Sight Running.ro on plotaroute.com

Harta cursei

Traseu: START – Piața Libertății, str. E. Carusso, str. C. Telbis, Bd. I.C. Brătianu până înainte de sens și înapoi, str. 20 Decembrie 1989, Podul Saguna (sensul amonte), Bd. V. Pârvan (4 benzi), Pasaj Michelangelo (subtraversare), Bd. C. Coposu (4 benzi), malurile Begai pe pista de biciclete între Pasarela I. Polen (nu traverseaza) și Podul Michelangelo, Parcul Copiilor, Podul Decebal (traversare pe trotuar), trotuar str. 3 August 1919, str. Episcop Bonanz, str. I. L. Caragiale, str. Lonovici până la intrarea în parcul Regina Maria, Parcul Regina Maria, str. Pestalozzi (3 benzi) până în dreptul străzii Cuvin (cu păstrarea unei benzi pt. acces la Radio TM / TVR), Bd. Coposu, Pasaj Michelangelo (subtraversare), Bd. V. Pârvan (4 benzi), Bd. M. Viteazu (4 benzi) până la intrarea pe strada Sf. Rozalia, Splaiul T. Vladimirescu (3 benzi) până la Bd. 16 Decembrie 1989 (cu păstrarea unei benzi de evacuare pe sensul dinspre Flora), Podul Saguna (sensul amonte), str. 20 Decembrie 1989, str. Lucian Blaga, Piața Libertății – FINISH.

Puncte hidratare: la km 3, 6.8, 10.6, 13.6 , 17.4