Poarta Forforosa 10.6KM

Poarta Forforosa este o altă probă individuală, de 10,6 km care nu mai are nevoie de prezentare. Un simbol al oraşului, locul în care Eugeniu de Savoya a intrat victorios şi şi-a construit reşedinţa, Timisoara City Marathon trebuia să introducă şi o astfel de probă care să amintească de acest moment istoric.
Este cursa care ne arată cât de frumoase și pline de poveste sunt monumentele istorice din Timișoara. Pe un traseu ales datorită inspirației istorice, Poarta Forforosa ne învață despre noi, despre identitatea trecutului nostru, despre locul în care trăim și pe care va trebui să-l arătăm cu bucurie tuturor vizitatorilor noștri. E ca un fel de tur istoric în alergare.
Inainte de inscriere iti recomandam sa parcurgi regulamentul dar si detaliile despre eveniment: calendarul de inscrieri  (si taxele aferente) si programul evenimentului.

Numar de locuri: 500

Timp limita: 1h30 min de la start

Atentie! Traseul se poate modifica in timpul procesului de avizare. Lucram cu autoritatile locale pentru a oferi cea mai buna solutie pentru o experienta unica!

Route map for TCM42.7 by Timotion timisoara on plotaroute.com